Σχετικά με την ομάδα μας

Τοπικοί Έλληνες Aγρότες

Επιλέξαμε τοπικούς Έλληνες αγρότες με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά και αποκλειστικά και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.

Η διαφορά Holy Barf

Τα προϊόντα μας είναι φρέσκα και ανθρώπινης ποιότητας. Φτιάχνονται με αγάπη, φροντίδα και προσοχή στις εγκαταστάσεις μας.

Μεταμορφώστε τον σκύλο σας

Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τη βιομηχανία BARF στην Ελλάδα, δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα που διασφαλίζουν ότι τα κατοικίδιά σας ευημερούν, όχι απλώς επιβιώνουν!

IMG_20200122_130840
Η διαφορά Holy B.A.R.F.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μας για τους τετράποδους φίλους μας και ύστερα από χρόνια γνώσης της φιλοσοφίας και των  ωφέλιμων  στοιχείων της B.A.R.F. διατροφής.

Κάνοντας χρήση ετών της συγκεκριμένης διατροφής στα ίδια τα κατοικίδιά μας και έχοντας δοκιμάσει αρκετές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο μη μένοντας ικανοποιημένοι, θελήσαμε να παράγουμε την δική μας τροφή για τα κατοικίδιά μας ώστε να είμαστε σίγουροι για την προέλευση των πρώτων υλών και την τελική ποιότητα αυτής.

Ως νεοσύστατη εταιρία  σκοπός μας είναι να ξεχωρίσουμε στον χώρο με την εξαιρετική ποιότητα της τροφής που κατασκευάζουμε καθώς και με την προσωπική προσέγγιση που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη με γνώμονα πάντα τη σωστή διατροφή του σκύλου και όχι την αύξηση των κερδών μας.

Γνωρίζουμε τους πελάτες μας και τους ιδιοκτήτες τους, και παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για την σωστή διατροφή του ανάλογα την φυλή, την δραστηριότητα του, τις όποιες ευαισθησίες αλλά και τις συνήθειες και τον χαρακτήρα τόσο αυτού όσο και του φροντιστή του. 

Η ποιότητα των πρώτων υλών μας είναι αυτό που επίσης μας ξεχωρίζει καθώς για κάθε συνταγή χρησιμοποιούμε νωπά Ελληνικά φρέσκα κρέατα, αρίστης ποιότητας, λαχανικά φρούτα, μπαχαρικά , superfoods και έλαια που καταναλώνουμε και εμείς οι ίδιοι χωρίς ίχνος συντηρητικών.

Το εργαστήριό μας είναι άρτια εξοπλισμένο με επαγγελματικά μηχανήματα, διασφαλίζοντας έτσι την σωστή παραγωγή και κατάψυξη των προϊόντων ελαχιστοποιώντας τα μικροβιακά φορτία και φροντίζοντας για την σωστή θερμοκρασία των κατεψυγμένων προϊόντων μας  ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα αλλοίωσης.

IMG_20200718_144530_189

Η επιχείρησή μας είναι αδειοδοτημένη από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με Ειδικό Κωδικό Αριθμό Έγκρισης 431Y3EL25PE και ειδική μελέτη HACCP, η οποία εκπονείται μόνο από επιστήμονα στον τομέα των τροφίμων (Τεχνολόγο τροφίμων, Χημικό τροφίμων, Γεωπόνο, Κτηνίατρο).

Επιπροσθέτως, τα προϊόντα μας περνάνε από τακτικούς χημικούς ελέγχους για ανάλυση από διαπιστευμένα εργαστήρια χημικών  και μικροβιολογικών αναλύσεων.