Παραλαβή & Παράδοση

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται από την εταιρεία μας σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών, πολλές φορές ακόμη και την ίδια κιόλας ημέρα της παραγγελίας του πελάτη, πάντα βάση διαθεσιμότητας, για τις περιοχές εντός Αττικής, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και αφού πρώτα έχει γίνει εξόφληση του συνολικού ποσού της εκάστοτε παραγγελίας (με εξαίρεση την περίπτωση της αντικαταβολής με μετρητά ή κάρτα).

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παραδόσεις γίνονται από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της ημέρας 09:00-20:00.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Παραδόσεις γίνονται από τις πρωινές έως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας 09:00-17:00.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός της υπόλοιπης Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες. 

Αποστολές προϊόντων γίνονται εντός Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο, τόσο από ιδιόκτητα οχήματα της Holy Barf όσο και από συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφοράς ξηρού φορτίου. 

Το ακριβές κόστος θα εμφανιστεί στο καλάθι και στο ταμείο σας μόλις προσθέσετε τα προϊόντα σας από τη σελίδα του καταστήματος και έχετε καταχωρήσει τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Για τις παραγγελίες εντός Αττικής, υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση μεταξύ 4 – 8 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή (η δωρεάν παράδοση είναι διαθέσιμη εάν καλύπτετε το ελάχιστο ποσό παραγγελίας).

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, το ακριβές κόστος υπολογίζεται μόλις οριστικοποιηθεί το καλάθι και το κόστος παράγεται απευθείας από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατά τις εργάσιμες ώρες μας:

Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 18:00
Σάββατο / 10:00 – 15:00
Κυριακή / Κλειστά

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή e-food, αντί για την ιστοσελίδα μας. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε την εφαρμογή ή συνδεθείτε και αναζητήστε το Holy Barf.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή.