Γιατί πρέπει να ταΐζετε Το Σκύλο σας ωμή τροφή;

Τα σκυλιά γεννήθηκαν για να τρώνε φρέσκο κρέας. Τα σαρκοφάγα δόντια τους και ο σύντομος πεπτικός τους σωλήνας, παρόμοιος με τους άγριους κρεατοφάγους συγγενείς τους, υποδεικνύουν σαφώς ότι οι σκύλοι είναι από τη φύση τους σχεδιασμένοι για μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από φρέσκο κρέας και όχι από επεξεργασμένες ξηρές και κονσερβοποιημένες τροφές για σκύλους που είναι γεμάτες υδατάνθρακες.

v58d

Τροφίζετε για να θρέφετε

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την υγεία ενός σκύλου, ιδίως για τη διατήρηση ενός λαμπερού τριχώματος και ενός υγιούς δέρματος. Η υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη από φρέσκο κρέας υποστηρίζει ένα γυαλιστερό τρίχωμα και ένα ελαστικό δέρμα. Πολλοί χρήστες ωμής διατροφής BARF (Biologically Appropriate Raw Food) λαμβάνουν κομπλιμέντα για το όμορφο, λαμπερό τρίχωμα των σκύλων τους.

Τι θα προτιμούσαν να φάνε;

Θα σας άρεσε να τρώτε το ίδιο γεύμα κάθε μέρα, ειδικά αν αυτό ήταν ένα μπολ με βαρετή καφέ (ή ακόμα χειρότερα, πολύχρωμη) κροκέτα και μπισκότα για λιχουδιές; Με μια ωμή δίαιτα BARF, είναι εύκολο να προσφέρετε μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή η ποικιλία παρέχει διανοητική διέγερση, ανακουφίζει από την πλήξη και μειώνει τη φασαρία. Εξάλλου, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Στερεά κακά = υγιής σκύλος

Η διατροφή BARF έχει ένα άλλο όφελος που συχνά παραβλέπεται… τα κακά του σκύλου. Χωρίς φτηνά πληρωτικά υλικά, η ωμή τροφή χωνεύεται εύκολα, αφήνοντας πολύ λίγα απόβλητα για να αποβάλει ο οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μικρότερα, πιο σφιχτά, λιγότερο δύσοσμα κακά και λιγότερες πορδές 🤭 Όλοι κερδίζουν.